0

Favorit-ikon

0

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0,00

Till varukorgen-ikon

0

Så funkar det

Välkommen till Erreas webshop

Hos oss kan ni förvänta er 100% service och extra av allt, lika njutbart som en nygräddad italiensk pizza...

Om ni är medlem i en idrottsförening och valde den föreningen när ni skapade ett konto så finner ni namnet på föreningen i den svarta menyn ovan när ni är inloggad. Klicka på föreningsnamnet så ser ni alla produkter som ingår i er förenings klubbprofil. 

Att beställa
När ni hittar det ni önskar beställa så väljer ni storlek (färgen är i regel redan bestämd utifrån klubbprofilen) och antal. Allt som oftast ingår tryck av klubbmärke och nummer eller initial et c. Om det ingår personliga tryck så anger ni vad ni vill att vi ska trycka när ni kommer till kassan. Skriv i textrutan för Ordermeddelande. Här kan ni också ange om ni önskar olika storlekar i de fall ni har köpt ett klädpaket och önskar olika storlekar på de plagg som ingår.

Mer information om betalningssätt och leveransvillkor finns att finna under Villkor & Frakter i menyn Kundtjänst. 

Vilsen i pannkakan?

Vi finns här för din skull!

Vi har så långt det är möjligt valt att presentera nödvändig information om oss, våra varor och leveransvillkor på vår hemsida under menyn Kundtjänst. Ibland är det dock lättare att prata med någon direkt över telefon när man ställs inför olika val. Tveka därför inte att kontakta oss om ni har frågor hur det fungerar att handla sportkläder på nätet. Ni finner våra kontaktuppgifter längst ned på sidan. Under kontorstid går det alldeles utmärkt att ringa, andra tider på dygnet är vi i regel tillgängliga via e-post

Hem / Kundtjänst / Så funkar det

Öppettider

Vår lagerbutik har oregelbundna öppettider. Ring därför alltid före besök.
I Kulltorp har vi öppet alla vardagar mellan klockan 08:00-16:30

» info@erreasport.se

Kontakta oss

Thomas Ravelli Sport AB
Liavallsvägen 4
  |  30 31 KULLTORP

Organisationsnummer: 559039-4036

Telefon till huvudkontor i Kulltorp: 0370-82600
Telefon till Mats: 070-791 03 04

E-post: » info@erreasport.se

Kort om Thomas Ravelli Sport AB

Vi levererar sportkläder direkt från vårt lager i Italien till er, inga fördyrande eller sinkande mellanhänder. Om ni önskar tryck så förser vi alla plagg med det tryck ni önskar. Leveranstid från order till utlämning är i regel 15 arbetsdagar, inkl transport av gods. Vi är ÖKO-tex certifierade.

» Kundtjänst  | » Villkor & frakter  |  » Om cookies |  » Sitemap

© Thomas Ravelli Sport AB | Erreasport AB