0

Favorit-ikon

0

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0,00

Till varukorgen-ikon

0

Våra villkor och frakter 

Villkor

Våra köpvillkor följer Konsumentköplagen och de regler som gäller för Internet- och distanshandeln. 

Priser  

Alla priser är angivna med moms och i svenska kronor. 

Frakt  

0:- i frakt inom Sverige med DHL eller PostNord vid orderbelopp överstigande 700 kr.
Frakter inom Sverige enligt gällande taxa. 

Tullavgifter 

Vid leveranser utanför Sverige ansvarar kunden själv för tullavgifter mm. Ej uthämtade paket debiteras med 295:-

Säker betalning 

Vi erbjuder säker betalning via våra partners, se aktuella alternativ på kassasidan.

Köpvillkor 

Handla nu - betala efter leverans! Vi erbjuder delbetalning eller faktura via flera olika partners. Se aktuella alternativ på vår kassasida.

Leveranstid  

Varor som ska förses med tryck levereras i regel inom 15 arbetsdagar (Mån - Fre). Produkter som ej ska förses med tryck skickar vi i regel inom några dagar.  

Leveranssätt  

Vi skickar varorna med paket till ditt lokala uthämtningsställe (DHL Service point) inom Sverige. Spåra paketet via www.posten.se eller www.servicepoint.se Mindre paket kan du i vissa fall få direkt hem i brevlådan.   

Outlösta paket   

Paket som inte hämtats ut senast två veckor efter leveransavisering debiteras med fraktkostnad, returfrakt samt hanteringskostnader med totalt 295 kr inklusive moms. Vid skrymmande post tas även en extra avgift ut enligt gällande frakttabell.

Returrätt och bytesrätt  

Från det att du mottagit dina varor har du full bytes- och returrätt i 14 dagar från det du tagit emot varan (sk ångerrätt enligt konsumentköplagen). När du skickar tillbaka varorna ska de vara oanvända och i originalförpackning. Vänligen meddela oss innan du returnerar varorna. Returfrakten vid byten och returer betalas av köparen. Återbetalning  sker senast 30 dagar efter att vi mottagit produkten i retur. Observera att plagg som försetts med tryck ej är att betrakta som oanvända utan är s a s förädlade och returrätt råder då inte längre. Tvättråd ska följas, använd därför aldrig sköljmedel och torktumla ej plagget. Sköljmedel är ett mjukgörande medel som med tiden frigör bl a färgpigmenten i applicerade tryck varför trycket först bleknar och till slut lossnar från tyget. Torktumling har liknande effekt på applicerade tryck och sliter på plagget i onödan.

Garanti  

Alla varor vi säljer kommer med en 1-årsgaranti som gäller från köpdatum. Kvittot är ditt garantibevis så spara alltid det. Normalt slitage och skador pga. oaktsamhet ersätts inte av garantin. Vid reklamationer under garantin så står vi i regel för returfrakten. Vänligen kontakta oss innan du skickar tillbaka varan. 

Reklamera  

Har du fått fel eller en felaktig vara från oss ska du reklamera den till oss så fort du upptäcker felet. Vi står för returfrakten i det fallet så kontakta oss så informerar vi dig om hur du gör för att få en returfraktsedel av oss. Transportskada bör anmälas samma dag som du tar emot leveransen via vår kundtjänst . Du bör under inga omständigheter lösa ut ett paket som ser skadat ut, även om du tror att innehållet är oskadat! Om du upptäcker skadan först efter att du öppnat paketet reklamerar du omedelbart till oss enligt ovan. 

Tvist & 18-årsgräns  

Vid en eventuell tvist så är vår policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. Vi säljer inte till personer under 18 år utan målsmans godkännande.  

Kunduppgifter 

Personuppgiftsansvarig är ErreaSport AB - vars juridiska namn är Magnusson Gruppen AB, organisationsnummer 556363-7148. Genom att registrera sig som medlem samtycker den registrerade till att vi behandlar dennes personuppgifter i enlighet med dessa villkor. Vi lagrar medlemmars personuppgifter i syfte att administrera och hantera medlemmens användning av funktionalitet, medlemstjänster och erbjudanden. 

Alla personuppgifter som Magnusson Gruppen AB lagrar behandlas med största sekretess och i enlighet med personuppgiftslagen (1998:204). Den registrerade (medlemmen) har enligt 26 § i personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftlig ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om den registrerade som vi behandlar samt hur dessa behandlas. Den registrerade har också rätt att enligt 28 § i personuppgiftslagen (1998:204) begära rättelse i fråga om personuppgifter som Magnusson Gruppen AB behandlar om den registrerade. 

Reservation för fel i uppgifter

Ibland kan priser för varorna bli fel. Vid eventuellt fel pris, underrättar vi er snarast innan vi expedierar er order.

Hem / Kundtjänst / Villkor & frakter

Om du har frågor om våra villkor och frakter - kontakta gärna oss

Skriv in ditt meddelande eller fråga

Pågående kampanjer och erbjudanden

 
Öppettider

Vår lagerbutik har oregelbundna öppettider. Ring därför alltid före besök.
I Kulltorp har vi öppet alla vardagar mellan klockan 08:00-16:30

» info@erreasport.se

Kontakta oss

Thomas Ravelli Sport AB
Liavallsvägen 4
  |  30 31 KULLTORP

Organisationsnummer: 559039-4036

Telefon till huvudkontor i Kulltorp: 0370-82600
Telefon till Mats: 070-791 03 04

E-post: » info@erreasport.se

Kort om Thomas Ravelli Sport AB

Vi levererar sportkläder direkt från vårt lager i Italien till er, inga fördyrande eller sinkande mellanhänder. Om ni önskar tryck så förser vi alla plagg med det tryck ni önskar. Leveranstid från order till utlämning är i regel 15 arbetsdagar, inkl transport av gods. Vi är ÖKO-tex certifierade.

» Kundtjänst  | » Villkor & frakter  |  » Om cookies |  » Sitemap

© Thomas Ravelli Sport AB | Erreasport AB